Kwaliteitskeurmerk - Land van valkenburg heden

In het nieuws
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verlenging kwaliteitskeurmerk Museum Land van Valkenburg

De Stichting Museumregister heeft het kwaliteitskeurmerk van Museum Land van Valkenburg in het Museumregister verlengd. Geregistreerde musea zijn instellingen die op een verantwoorde, op de toekomst gerichte wijze met hun collectie, bedrijfsvoering en (vrijwillige) medewerkers omgaan.
Periodiek onderwerpt de Stichting Museumregister elk museum dat geregistreerd staat, aan een onderzoek. Alle relevante aspecten worden doorgelicht.  
Het kwaliteitskeurmerk is belangrijk voor bruikleengevers, collega-musea, subsidiegevers, sponsors, begunstigers en andere relaties. Zij willen weten of hun giften, bruiklenen en schenkingen in goede handen zijn. Ook betekent het keurmerk dat museumkaarthouders hun kaart aan het museum kunnen blijven aanbieden.  
Dankzij de inzet van het bestuur, de conservator en de medewerkers heeft het museum zijn kwaliteit kunnen handhaven en verbeteren. Ook waren de financiĆ«le bijdragen van de  gemeente, vrienden, sponsors, fondsen en begunstigers onontbeerlijk voor dit resultaat. Het museum kan op verantwoorde wijze doorgaan met het presenteren van Zuid-Limburgse kunst en Valkenburgse geschiedenis, en dankt hen allen die hieraan financieel of anderszins hun bijdrage leveren.  


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu