Kinderen - Land van valkenburg heden

Museumshop
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Speciale aanbiedingen in de kids-shop

Kinderpagina
NIEUW! NIEUW!NIEUW! Onze collectie KIDS ON ROOF is weer aangevuld, maar…., met ook veel nieuwe artikelen uit het assortiment van KIDS ON ROOF!
Speelgoed van Kids on Roof

Kids on Roof werd in 2005 opgericht door Romy Boesveldt (Nl) en Iljya Yashkin (Ru). Met het door hen ontwikkelde educatieve speelgoed worden de verbeelding en de creativiteit van uw kind gestimuleerd. De speeltjes worden van gerecycleerd karton gemaakt en kunnen later, als ze worden afgedankt, weer worden verwerkt tot karton om nieuwe producten te maken.
Het educatieve speelgoed is niet alleen leerzaam, milieuvriendelijk maar ook een lust voor het oog. Mooi voor in de kinderspeelhoek maar ook schitterend in uw huiskamer.

Een gedeelte van de winst van Kids on Roof gaat naar Unicef.
In de Museumshop kunt u artikelen van Kids on Roof aanschaffen, variërend van pop out kaarten tot volledige bouwpakketjes die bestaan uit talloze stukjes. Bijvoorbeeld een vliegtuig, of een schitterende zeilboot! Uw kind kan hier uren mee spelen. Het speelgoed van gerecycleerd karton is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Maak je eigen boek
Heb je zelf altijd een boek willen maken? In dit pakket zitten alle benodigdheden om 5 complete exemplaren te maken met echte boekbindersbenodigdheden en een instructiegids. Geschikt voor iedereen van 9 tot 90 jaar
€ 32,50.

Toon Tellegen, Een nieuwe tijd
Een uitgave van Grafisch Nederland. Negen verschillende collectieven en individuele kunstenaars verbeelden een verhaal of delen van het verhaal ieder op eigen wijze en met eigen middelen en de door hen gewenste technieken. Gebonden € 42,50.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu